Een mooie foto reportage van jezelf, je gezin of van je kinderen? Op zoek naar een echt leuke profielfoto voor linkedin of facebook?
Bij mij in de studio ben je aan het juiste adres. In mijn fotostudio in Roden heb ik alles bij de hand om er een mooi portret van te maken.

Kinderfoto's


Voor je het weet zijn de kinderen weer groot en dan denk je wel eens, stop de tijd! 
Leg het vast. Voor in dat fotoalbum, een mooi groot portret aan de muur of voor opa en oma.
Met veel ervaring als kinderfotograaf en heel veel geduld, neem ik alle tijd om er voor te zorgen dat de kinderen zich ontspannen voelen. Spontane, vrolijke en speelse foto's zoals we onze kinderen het liefst zien! Je dierbaarste bezit, je trots! Zet de tijd even stil met de mooiste foto's, waar je nog vaak aan terug kan denken.

Portret

We kennen het wel... Je wil graag een leuke foto van jezelf. Je maakt wat selfies en toch is het niet wat je echt wil. Je vraagt je partner om wat te maken, maar zijn of haar foto skills zijn ook niet wat je echt had gehoopt. Kom dan langs in de studio en we maken er wat leuks van! Met verschillende achtergronden en accessoires, eventueel een setje andere kleren. Zoals jij bent maar toch net even anders.
Toch meer op zoek naar een goed zakelijk portret voor jezelf? Ook dan kan je bij mij terecht. Een goede profiel foto voor Linkedin of sollicitatie is vaak heel belangrijk. Laat daarom een professionele foto maken. 

Nieuwsgierig of vragen? Neem dan contact met mij op!